U heeft sneltransport nodig?

Heeft u een spoedzending? Of uw zending nu afgeleverd moet worden binnen de regio Gouda of ergens anders in Nederland of Europa, Wij ondernemen direct actie bij zendingen die spoed hebben. Voor een snelle koerier uit Gouda bent u bij ons dus aan het juiste adres! Naar Nederlandse of buitenlandse adressen, uw spoed koerier uit Gouda komt direct in beweging als u snel iets wilt verzenden. Daarbij houden we u te allen tijde op de hoogte van de status van uw sneltransport.

Heeft u nu een sneltransport nodig? Bel dan naar . Als u in de regio Gouda gevestigd bent, dan is ons streven om binnen een half uur bij u aan de deur te staan! Afhankelijk van waar uw producten naar toe vervoerd moeten worden, spreken wij met u een aflevertijdstip af. Hier houden wij ons altijd aan, ook als wij ergens wat minder goed de weg kennen. Onze medewerkers op ons kantoor vlakbij Gouda helpen de snelkoerier hier zo nodig bij. De onderlinge communicatie is bij ons bedrijf groot, onze wagens zijn daarom ook voorzien van de meest moderne communicatiemiddelen. Zo staan wij, maar ook u, altijd in contact met de snelkoerier.

Algemene vervoerders conditie van de spoed koerier

De snelkoerier werkt ook volgens de Algemene Vervoerders Conditie (AVC) en CMR. Dit laatste is een internationale conventie bij grensoverschrijdend wegvervoer. Ook bij sneltransporten kunt u van ons dus de allerbeste kwaliteit en klantvriendelijkheid verwachten. Uw vertrouwelijke stukken of gevaarlijke stoffen zijn bij de snelkoerier dus ook in goede handen!