Pakket versturen

Wilt u een pakket versturen en zoekt u daar een professioneel bedrijf voor in de regio Gouda? Dan zit u bij ons goed! Wij werken voornamelijk voor bedrijven in Gouda en omgeving. Tot onze vaste opdrachtgevers behoren bankiers, notaris- en advocatenkantoren, rederijen, ziekenhuizen, laboratoria, ministeries en andere overheidsinstellingen. Onze pakket bezorging bestaat al jaren en wij beschikken daarom over veel ervaring. Door een hoge graad van automatisering en een uitstekende samenwerking tussen binnen- en buitendienst waarborgen wij een grote mate van efficiency. Wij kunnen uw pakket versturen in Gouda, maar ook door heel Nederland en Europa.

Specialismen van onze pakketbezorging

Wij zijn gespecialiseerd in:
– Pakket versturen of ophalen
– Pendelen tussen diverse kantoren
– Spoed pakket bezorging in Nederland
– Bezorging van zakelijke reisdocumenten
– Bezorging van douanedocumenten
– Bezorgen van notariële en juridische documenten
– Pakket bezorging van laboratoriummateriaal voor medisch onderzoek

Kortom, bij ons in Gouda bent u aan het juiste adres voor het vervoer van goederen waarbij de transportrisico’s tot een minimum moeten worden teruggebracht. Van uw koerier uit Gouda kunt u daarom een betrouwbare en efficiënte pakket bezorging verwachten.

Vervoerscondities

Uw koeriersbedrijf uit Gouda werkt volgens de AVC (Algemene Vervoerscondities) en het CMR. Dit laatste is een internationale conventie bij grensoverschrijdend wegvervoer. Voor verdere algemene informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze bij pakket bezorging.