Onze koeriersdienst

U zoekt een betrouwbare koerier voor verschillende koeriersdiensten en u bent gevestigd in Gouda of omgeving? Ons koeriersbedrijf staat geheel tot uw dienst om uw waardevolle goederen op professionele wijze voor u te vervoeren, door heel Nederland én Europa. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit bedrijven die producten willen vervoeren, maar ook particulieren maken dankbaar gebruik van de diensten van ons koeriersbedrijf. In Gouda staat onze koeriersdienst niet voor niets bekend als betrouwbaar.

Werkwijze van ons koeriersbedrijf

Wat doet uw koerier uit Gouda voor u en hoe gaat ons koeriersbedrijf te werk?
– Onze koeriersdienst is er ook voor uw zendingen naar het buitenland. Wij bezorgen en halen goederen op alle vliegvelden in de Benelux.
– Wij hechten zeer veel waarde aan betrouwbaarheid en controle. Onze medewerkers zijn er daarom aan gewend zich te houden aan strenge regels, waardoor de kwaliteit van onze koeriersdiensten onder elke omstandigheid is gewaarborgd.
– Wij werken dagelijks voor ondernemingen en overheidsinstellingen in de regio Gouda. Dit gebied kennen onze koeriers dus op hun duimpje.
– Uw waardevolle document zijn bij onze koeriersdiensten in zeer goede handen. Wij behandelen uw documenten met de grootste mogelijke zorg.
– Bij ons raakt er niets zoek.
– De koeriersdiensten uit Gouda zijn optimaal bereikbaar. Op ons kantoor in Rotterdam, vlakbij Gouda, beschikken onze vakmensen over de modernste hulpmiddelen om de transporten zo economisch mogelijk te laten verlopen en contact te houden met de collega’s in het veld.

Wilt u meer weten over onze koeriersdienst of ons koeriersbedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via . We zijn u graag van dienst!