Uw koerier uit Gouda is internationaal

Wij bezorgen niet alleen goederen in de regio Gouda, maar door heel Nederland en zelfs door heel Europa! Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van pakketten, post en waardedocumenten van en naar elk adres in de Benelux, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje en Zwitserland. Wij zijn dus ook uw internationaal koerier!

Onder onze klanten vallen vooral professionele bedrijven en organisaties, zoals ziekenhuizen laboratoria en overheidsinstellingen. In Gouda en omstreken roemen veel bedrijven ons om onze betrouwbaarheid. Heeft u vertrouwelijke documenten? Heeft u gevoelig laboratoriummateriaal? Geen probleem! Wij transporteren het voor u. Niet alleen binnen de regio Gouda, maar internationaal.

Waarom een internationaal koerier?

Onze internationaal koeriers zijn goed opgeleid, gescreend en representatief. Ze beschikken over ruime ervaring in de pakket bezorging, ook internationaal. Wij zorgen altijd voor een controleerbare aflevering. Omdat de wagens voorzien zijn van de meest moderne communicatiemiddelen is het vervoer van uw zending transparant. U kunt op elk gewenst tijdstip vragen waar uw goederen zich bevinden, ook internationaal. Verder houdt elke koerier tijdstippen bij van ophalen en afleveren. Het gehele transportproces is voor u dus altijd inzichtelijk en met een waterdichte registratie voorkomen wij verwarringen.

Ook als u een spoedzending heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Naar Nederlandse adressen of internationaal, uw internationaal koerier uit Gouda neemt uw spoedzendingen zonder enig uitstel ter hand!